Fiica lui Gheorghe Dinca vorbeste pentru prima data! Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi

0
269
Fiica lui Gheorghe Dinca se dezice total de tatal ei si neaga orice implicare! Daniela Dinca a vorbit pentru prima data in detaliu despre crimele savarsite de tatal sau si in ciuda tuturor asteptarilor s-a dezis de tot de tatal ei si s-a distantat de caz.
Fiica lui Gheorghe Dinca se pare ca nu are nicio implicare in actiunile tatalui sau si sustine ca nu s-au mai vazut de mai bine de un an. Femeia a fost insa nevoita sa aiba o pozitie publica dupa ce numele ei a fost adus in discutie de un afacerist aradean care sustinea ca ea ar fi oferit fete tinere unor cetateni italieni pentru placeri sexuale. Acum Daniela Dinca a declarat ca nu are nicio legatura si chiar a tinut sa spuna ca nu a fost nici macar crescuta de tatal ei care se dovedeste a fi un monstru.
„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru „Adevărul”.

Fiica lui Gheorghe Dinca se dezice total de tatal ei si neaga orice implicare!
„Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela, care a mai spus că la ultima întâlnire cu tatăl său nu a observat nimic schimbat în comportamentul său.” a declarat femeia dupa ce numele ei a circulat in acest dosar.
„Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a decalarat Daniela Dincă.

Articolul Fiica lui Gheorghe Dinca vorbeste pentru prima data! „Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi“ apare prima dată în Ciao.ro.