EXCLUSIV! Mikaela Albu, cel mai “hot” copil influencer al momentului! Iulia Albu: “Mă bate oricând la fundul gol la capitolul content”

0
156

Mikaela Albu, fetița Iuliei Albu și a lui Mihai Albu, cel mai “hot” copil influencer, face furori pe Instagram! Micuța în vârstă de 11 ani a reușit să adune peste 10.000 de urmăritori în doar câteva zile de când și-a lansat contul.

Mikaela Albu, „vânată” de branduri pentru colaborări

Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, au ținut-o “ascunsă” pe micuță vreme de 11 ani. Rar, în presă au apărut imagini cu Mikaela Albu, cele mai dese fiind cele surprinse de paparazzi. Cei doi au ferit-o de lumina reflectoarelor cât au putut, însă, iată, la 11 ani, micuța și-a dorit cont de Instagram. Imaginile postate pe contul ei sunt de-a dreptul spectaculoase! Mulți internauți îi scriu că îi seamănă izbitor mamei ei, celebra Iuliei Albu, mai ales în ceea ce privește ipostazele în care pozează. Iulia Albu ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum a decis să îi facă Mikaelei cont de Instagram.

 Reporter: Cum de te-ai decis să îi faci cont Mikaelei abia acum?

Fetița Iuliei Albu, cont de Instagram la 11 ani: „Nu este administrat de către ea”

Cred că pur și simplu nu sunt una dintre acele mame care simt nevoia să își pozeze copilul în prima zi după naștere, și am preferat să evit subiecte care i-ar fi furat din inocența copilăriei. Nu am nicio nevoie să vorbesc despre mucii copilului meu, (referire la Alina Ceușan), nici cum arată imediat după ce am născut-o sau ce scutece a folosit când era mică. La 9 ani i-am făcut o promisiune și anume că la 11 ani va avea și ea, că toți colegii ei de clasă, un cont de Instagram. Mikaela este un copil că toți copiii: frumos, curios, și care, din fericire, a primit o educație care să îi cultive aceste calități. Nu aș fi reușit niciodată singură și pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare omului care a stat și stă în continuare cu toate dragostea lângă mine.

Reporter: Cine face postările pe contul ei? Decideți împreună ce imagini postați?

Iulia Albu: Evident, contul ei nu este administrat de către ea, dar toate postările care apar pe acesta sunt construite după ideile sale. Zilele trecute, de exemplu, îmi spunea că a citit pe internet că în România nu toți copiii se spală pe dinți în fiecare zi. Tocmai cu o zi înainte primisem o propunere de colaborare pentru un brand de igiena orală. Am întrebat-o ce părere are despre a promova o periuță de dinți, iar răspunsul ei  a venit prompt: “Dacă este aceeași marcă cu periuța pe care o am acum, de ce nu?” Acesta a fost momentul în care mi-am dat seama că i-am insuflat valorile corecte.

Iulia Albu, despre Mikaela: „Nu am învățat-o niciodată să pozeze”

Reporter: Tu o înveți să pozeze în acele ipostaze?

Iulia Albu: Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content. Este totuși îmbucurător și nu este nimic ce mi-aș fi dorit pentru ea decât să fie o variantă a mea mult îmbunătățită.

Reporter: Are multe propuneri de colaborări cu diverse branduri?

Iulia Albu: Aceste decizii le luăm împreună și pentru că atât Mikaela, cât și eu, preferăm calitatea și nu neapărat cantitatea. În acest moment punem împreună bazele brandului ei personal.

Foto: Arhivă personală

Articolul EXCLUSIV! Mikaela Albu, cel mai “hot” copil influencer al momentului! Iulia Albu: “Mă bate oricând la fundul gol la capitolul content” apare prima dată în Ciao.ro.