EXCLUSIV| Keo, o lună de la operație! Cum se simte artistul și de ce i-a fost afectată temporar vocea

0
167

Keo, o lună de la operația complexă la care a fost supus înainte de Paște. Îndrăgitul artist încă se află în perioada de recuperare. Vestea bună pentru fanii solistului este că starea lui este din ce în ce mai bună, iar în curând își va relua activitatea profesională, asta pentru că are destule proiecte și va fi nevoit să revină în studio!

De ce i-a fost afectată temporar vocea lui Keo?

Keo a suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urmă cu o lună, după ce i-au fost depistate două hernii inghinale și una femurală. Intervenția chirurgicală a durat 3 ore și a fost una complexă, iar artistul a fost spitalizat timp de o săptămână.

Odată externat, Keo s-a întors acasă, la fetele lui, și încă se află în perioada de recuperare.

Keo se simte din ce în ce mai bine. A trecut aproape o lună de la intervenția suferită, încă se reface. I-a revenit și vocea pentru că se “pricopsise” cu o laringită, efect secundar al intubării de la operație. Iată că, după vreo 2 săptămâni i-a revenit vocea, iar în curând va reveni în studio și pe scenă. Momentan ascultă cu strictețe sfaturile medicului pentru a se recupera așa cum trebuie. Stă acasă, petrece timp de calitate cu familia, cu Misty și micuța lor”, susțin surse din anturajul îndrăgitului artist.

Keo, triplă intervenție chirurgicală, în urgență: “Pentru mine a fost o cumpănă foarte mare”

“Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul Profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână.

În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.

Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio.

Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty și fetița lor, Arya – n.r.)”, a declarat Keo în exclusivitate pentru CIAO.RO, imediat dupa ce a fost externat.

Foto: Arhivă personală / Instagram Keomusic

 

 

 

Articolul EXCLUSIV| Keo, o lună de la operație! Cum se simte artistul și de ce i-a fost afectată temporar vocea apare prima dată în Ciao.ro.