Dureros! Alexandra Macesanu si-ar fi dorit sa se faca politista! Isi dorea sa faca o cariera in uniforma!

0
260
Alexandra Macesanu si-ar fi dorit sa se faca politista! Povestea Alexandrei continua sa socheze si sa emotioneze chiar si la multe zile de la disparitia ei.
Aseara tatal fetei a intrat in direct la Antena 3 si a oferit o serie de detalii emotionante despre fiica lui. Din spusele tatalui ei, Ion Macesanu, Alexandra si-ar fi dorit sa ajunga politista. ‘Era un copil vesel, mereu cu zâmbetul pe buze. Să ajute pe toată lumea, muncitoare, deșteaptă. Avea note foarte bune la liceu, era apreciată de profesori. Era șefa clasei’, a declarat Ion Mâceșanu, tatăl Alexandrei.
Bărbatul a precizat că fiica lui i-a povestit că își dorea să se facă polițistă atunci când va crește: ‘Își dorea să se facă polițistă. Era pasionată de această meserie și urmărea mereu filme polițiste’, a povestit tatăl fetei.”

In prezent Alexandra este in continuare disparuta iar IML tocmai a precizat faptul ca oasele gasite pe proprietatea lui Gheorghe Dinca apartin unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani mica de statura.
Alexandra Macesanu si-ar fi dorit sa se faca politista!

Articolul Dureros! Alexandra Macesanu si-ar fi dorit sa se faca politista! Isi dorea sa faca o cariera in uniforma! apare prima dată în Ciao.ro.