Discutia socanta dintre Alexandra si politist a ingrozit Romania: Bine, bine, stai acolo! Nu mai tine linia ocupata

0
250
Discutia socanta dintre Alexandra si politist a ingrozit Romania. Ultimele clipe de viata ale Alexandrei au fost pline de spaima si teroare, mai ales cand si-a dat seama ca politia nu va face nimic pentru a veni in ajutorul ei.
Politistul care a preluat apelul de la operator STS nu a crezut ca i-a spus fata si chiar a rugat-o sa nu mai tina linia ocupata, in conditiile in care victima plangea si era speriata, potrivit Digi24.
Discutia socanta dintre Alexandra si politist a ingrozit Romania

Se pare ca Alexandra suna si inchidea des fiindca ii era teama ca in orice moment o sa fie atacatorul ei. Insa in pofida tonului fetei si a afaptului ca plangea incontinuu, politistul parea plictisit si nu stia cum sa inchida mai repede apelul.
Polițist: Hai, ce vrei?
Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat…
Polițist: Unde ești, mă?
Alexandra: În Caracal, în Caracal!
Polițist: În Caracal, unde?
Alexandra: În Caracal…
Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.
Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!
Se pare ca politistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei sa ramana unde se afla, in ciuda faptului ca aceasta era rapita si legata cu sarma.
Tot acelasi politist, la o ora distanta de la aceasta discutie, a sunat la STS ca sa intrebe cum se face localizarea unui apel pentru ca nu stia iar aceasta conversatie a durat aproximativ 10 minute.
Ce a patit Alexandra dupa ce criminalul a prins-o vorbind la telefon cu politistii

Articolul Discutia socanta dintre Alexandra si politist a ingrozit Romania: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai tine linia ocupata” apare prima dată în Ciao.ro.