Detalii despre viata lui Gheorghe Dinca. O vecina din Caracal spune adevarul: Tatal lui s-a spanzurat

0
274
Ies la iveala detalii despre viata lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal. O localnica ce i-a cunoscut si familia a oferit cateva amanunte neasteptate si cat se poate de tulburatoare. Tatal barbatului de 66 de ani si-a pus capat zilelor.
O localnică din Caracal a povestit ca tatal lui Gheorghe Dinca s-a spanzurat, dar si ca acesta a fost profund marcat. Nu se astepta ca barbatul sa isi puna capat zilelor intr-un asemenea mod. Femeia care il cunostea spune despre autorul crimelor de la Caracal ca era harnic, cuminte si imbracat frumos.
Detalii despre viata lui Gheorghe Dinca
Tanti Gica, o localnica din Caracal, il cunoaste pe Gheorghe Dinca inca de cand barbatul avea 18 ani. Femeia locuieste la cateva case distanta, pe aceeasi strada cu barbatul acuzat de crima.
„Nu-mi vine să cred nici acum, parcă, nici acum nu-mi vine să cred treaba asta. Era, vă spusei, un băiat harnic, cuminte, respectuos, curat, îmbrăcat frumos, nu era beţivan, nu era stricat…”, povesteste localnica, potrivit mediafax.ro.
Tanti Gica, vecina lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal
Femeia mai sustine ca ucigasul traieste de multi ani pe strada respectiva din Caracal. Isi aminteste de faptul ca a fost plecat la munca in strainatate, dar si in Craiova. Tanti Gica sustine ca dezordinea din curtea mecanicului auto are o explicatie.
„Nu prea a stat pe aici şi dacă a rămas singur, s-a despărţit de nevastă, de fapt au plecat în străinătate cu toţii şi acum câţiva ani a venit înapoi acasă şi zice că s-ar fi despărţit de ea. (…) Curăţenie în curtea aia n-a fost niciodată, nici când erau mici, nici când erau părinţii, aşa au fost obişnuiţi”.
Batrana a mai povestit ca parintii celui acuzat de doua crime erau oameni muncitori, aveau cai si o caruta cu care duceau lemne si carbuni. Caz similar in SUA cu drama Alexandrei! 
Parintii criminalului au avut o viata grea
„Erau muncitori, aveau o căruţă cu doi cai, când am venit eu aci, munceau în gară, cărau lemne, cărbuni, după aia nu ştiu ce s-a întâmplat cu casa, că a făcut puşcărie, a rămas mama lui singură şi mama lui mergea cu căruţa şi cu caii în continuare în gară şi căra lemne. Mai târziu, s-a îmbolnăvit, că a făcut diabet, i-a tăiat piciorul, târziu asta”, a spus vecina lui Dinca.
„Taică-său a rămas aici cu maică-sa şi când a văzut că nu mai poate nici el face faţă de greutăţi s-a spânzurat. Înainte zicea: părinţii mei n-au avut pensie şi eu am avut grijă de ei, dacă copiii mei n-au grijă de mine şi nu mai pot să mă îngrijesc singur, eu mă spânzur. Şi aşa a făcut: s-a spânzurat”, a povestit femeia. A admis ca Gheorghe Dinca a fost afectat de acest lucru: „Sigur, a fost afectat, nici el nu se aştepta în perioada aia”, mai sustine localnica.

Articolul Detalii despre viata lui Gheorghe Dinca. O vecina din Caracal spune adevarul: „Tatal lui s-a spanzurat” apare prima dată în Ciao.ro.