Descoperire macabra! Ce se afla sub placile de beton din gradina criminalului din Caracal: Ce grozavii

0
268
Liviu Chesoiu, psiholog criminalist, a avut o prima reactie dupa ce oase au fost gasite intr-o padure din apropierea casei lui Gheorghe Dinca!
Psihologul criminalist sustine ca trebuie sa dam credit acestor informatii. Acesta a dezvaluit faptul ca Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a acceptat sa discute doar cu un anumit politist si ca, de cele mai multe ori, fie a mintit la audieri, fie s-a enervat si a decis sa nu mai vorbeasca, in repetate randuri.

‘Ne-a indicat unde a aruncat telefonul penultimei victime. În acea pădurice ar fi oasele penultimei victime (Luiza Melencu). Se pare că nu este singura, acum se sparg plăcile de beton, să vedem ce buncăr și ce grozăvii mai găsim acolo.
Trebuie să vedem dacă mai sunt și alte ADN-uri și alte victime. Este posibil să găsim și alte victime, fiindcă vorbim despre un prădător.
Mașina era amenajată în așa fel și se pare că totul era premeditat. S-ar putea să aflăm niște grozăvii’, a mai declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru Antena 3.
 

Articolul Descoperire macabra! Ce se afla sub placile de beton din gradina criminalului din Caracal: ‘Ce grozavii’ apare prima dată în Ciao.ro.