Declaratiile sotiei lui Gheorghe Dinca: M-a asteptat cu trandafiri rosii! Apoi mi-a dat o palma si m-a inchis in afara casei, in curte! Am sarit gardul!

0
230
Declaratiile sotiei lui Gheorghe Dinca: „M-a asteptat cu trandafiri rosii!” Sotia criminalului din Caracal le-a oferit anchetatorilor mai multe detalii despre ce a facut in scurta perioada pe care a petrecut-o alaturi de sotul sau in casa.
Femeia este plecata in Italia de ani buni si petrece in Romania alaturi de sotul sau doar o luna pe an, iar in acest an se pare ca a fost pentru prima data cand sotul ei a fost violent cu ea. Elena Dinca le-a spus procurorilor ca atunci cand a ajuns acasa a fost asteptata de sotul ei cu un buchet de trandafiri rosii dar povestea lor de dragoste s-a terminat in doar cateva zile dupa ce el a baut mai mult, a spart o damigeana din beci si a lovit-o cu palma pe femeie. Din cate se pare Gheorghe Dinca era cunoscut de sotia lui ca este un consumator de alcool, dar de data aceasta ar fi intrecut masura. Incidentul care a facut-o pe femeie sa vrea sa plece de acasa si sa-l sune pe fiul sau a fost unul si mai violent. Gheorghe Dinca si-a pierdut cumpatul cand ea l-a trimis sa se culce dupa ce se imbatase si a aruncat cu o bucata mare de beton in caroseria unei masini din curtea lor.
Elena Dincă le-a spus anchetatorilor, în prima declaraţie, că este soţia lui Gheorghe Dincă din 1977, iar în imobilul din strada Craiovei, nr. 169, locuiau din 1995. Gheorge Dincă este primul care a plecat să muncească în Italia, în 2002, la doi ani urmându-l şi soţia. Dincă s-a întors însă în 2005-2006, femeia neputând preciza cu exactitate perioada, iar de atunci petreceau împreună o lună pe an, atunci când femeia venea în concediu.

Declaratiile sotiei lui Gheorghe Dinca: „M-a asteptat cu trandafiri rosii!”
Desi petrecea doar o luna pe an in casa din Caracal, femeia a observat imediat ce a ajuns la proprietate faptul ca sotul ei improvizase un arzator in curte: „Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

„De la data de 24 aprilie 2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu, până la data de 23 mai 2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci, dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24 mai 2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze. În data de 25 mai 2019, în jurul orelor 18.00, mă aflam în grădina casei împreună cu soţul meu, udând la porumbi, pe întreaga perioadă soţul meu consumând alcool, respectiv vin şi ţuică. Observând că ajunsese într-o stare avansată de ebrietate, i-am solicitat soţului meu să meargă să se culce, însă acesta a devenit violent, a ridicat o spărtură de beton de pe sol şi a aruncat-o în semn de supărare într-o caroserie de auto, după care a plecat. Terminând de udat porumbul, în momentul în care am dorit să reintru în curtea propriu-zisă a locuinţei, am constatat faptul că soţul meu închisese poarta de acces, şi pentru a ajunge în curte, personal am sărit gardul împrejmuitor. Odată ajunsă în curtea locuinţei şi după ce am mai rezolvat anumite treburi gospodăreşti, am dorit să intru în interiorul locuinţei, constatând că acesta se închisese pe interior, eu nemaiavând nicio altă cale de acces, aspect ce m-a determinat să-l apelez pe fiul meu, Dincă Gheorghe Daniel, care locuieşte pe raza municipiul Arad. (…) Precizez faptul că soţul meu, în afară de acea palmă pe care mi-a aplicat-o nu m-a supus la alte violenţe şi nici nu mi-a oferit în această perioadă sau anterior cadouri sub forma bijuteriilor, genţilor, hainelor, cu menţiunea că în data de 24 aprilie, în momentul sosirii în municipiul Caracal, mi-a oferit un buchet de trandafiri roşii. Nu cunosc ca soţul meu să fi avut vreun comportament violent sau ciudat vizavi de copiii mei sau nurorile mele.“, le-a spus femeia anchetatorilor.

Articolul Declaratiile sotiei lui Gheorghe Dinca: „M-a asteptat cu trandafiri rosii! Apoi mi-a dat o palma si m-a inchis in afara casei, in curte! Am sarit gardul!” apare prima dată în Ciao.ro.