De ce merită Mugur Mihăescu să primească premiul pentru cel mai bun tată?

0
138

Despre vedeta Metropola TV se poate spune că face parte din acea categorie de părinți despre care puștii de astăzi spun că sunt părinți cool. În ciuda faptului că vine dintr-o generație în care noțiunea de parenting modern nu prea exista, ci mai degrabă se mergea pe principiul clar „nu ești cuminte, dau milităria jos din pod”, Mugur Mihăescu a reușit să echilibreze perfect relația cu fiica lui, Ivona. Moștenitoare 1 la 1 a carismei celebrului său tată, tânără de 21 de an studiază în Anglia, unde a ales să se mute împreună cu iubitul ei.

Întrebat care a fost abordarea pe care a ales-o în educația fiicei sale, moderatorul emisiunii „Meriți!” de la Metropola TV lasă să se înțeleagă faptul că a fost mai simplu decât pare: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire.

Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău! Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, povestea actorul la un moment dat.

Un principiu care, iată, a construit o relație extrem de strânsă între Mugur și Ivona Mihăescu, relație în care, cu siguranță, respectul este temelie. „Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie și de măturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, povestea, la rândul ei tânăra.

Pe Mugur Mihăescu îl poți urmări în fiecare zi de luni până joi, de la ora 22:30, pe Metropola TV, cea mai nouă televiziune din România. Umoristul și omul de afaceri stă de vorbă în fiecare seară cu oameni care au povești de viață senzaționale, cu oameni speciali cărora ai pentru ce să le spui: „Meriți” să fii apreciat!.

Articolul De ce merită Mugur Mihăescu să primească premiul pentru cel mai bun tată? apare prima dată în Ciao.ro.