De ce a suferit Jorge în Dubai. Artistul a rămas fară cardul bancar!

0
147

De câte ori prinde ocazia, Jorge fuge într-o vacanță exotică, ba doar el singur cu soția, așa cum s-a întâmplat în Maldive sau, cu familia, așa cum a fost acum, în Dubai. Doar că în Dubai, carismaticul artist și prezentator TV a avut parte în fiecare zi de câte o surpriză. Mai mult sau mai puțin plăcută! În vacanța cu copiii, Jorge pare să fi fost cu capul în nori. Nu doar că i s-a stricat telefonul din prima zi, dar peripețiile au continuat pentru el. A rămas la un moment dat și fără cardul bancar. Așa că nu a mai putut decât să facă haz de necaz!

“Așa a arătat vacanța noastră de Paste! Există viață și fară social media. Nu am postat nimic intenționat. Am vrut să trăiesc fiecare zi intenționat după ce mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanță. A fost o experiență inedită și care cu siguranță merită repetată (doar faza cu nepostatul). În ciuda faptului că mi s-a stricat telefonul din prima zi…Mi-am pierdut și cardul bancar a doua zi. A fost splendid. A treia zi fetele se întrebau “Azi ce mai pățește George?”. Mulțumesc pentru vacanța asta superbă plină de aventură și iubire. Vă îmbrățișez pe toți și abia aștept să ne vedem la televizor dar și în persoană!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

“Viața fără telefon este un lux…un lux pe care nu oricine îl poate avea. Stiu că sună utopic însă, după experiența din vacanță, mi-am recăpătat “libertatea”. Luxul de a trăi momentul și de a mă bucura de familie. Par oameni de treabă!”, a mai postat Jorje, care abia așteaptă să apară la ProTV, în fața telespectatorilor săi fideli.

 

 

 

Articolul De ce a suferit Jorge în Dubai. Artistul a rămas fară cardul bancar! apare prima dată în Ciao.ro.