Cum și-a surprins Iulia Vântur mama! Vedeta este acum în România!

0
157

Vedeta i-a făcut astfel o surpriză de proporții mamei sale care a îmbrățișat-o cu lacrimi în ochi atunci când a revăzut-o!

Iulia Vântur a venit în România și este foarte fericită că și-a revăzut, în sfârșit, familia. Din cauza pandemiei de Coronavirus, vedeta și iubita celebrului actor Salman Khan a fost blocată în India. Mama vedetei a fost extrem de fericită când și-a văzut fiica, a izbucnit în lacrimi, a îmbrățișat-o și strâns-o la pieptul său. S-au bucurat astfel cu toții de mult așteptata revedere!

Aseară, Vântur a fost prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, Sinteza Zilei și a povestit despre succesul de care se bucură acum în India.

“Mi-a plăcut muzica întotdeauna, puteam foarte bine să cânt în România. Niciodată nu m-am gândit că aș vrea să fac o carieră în muzică, eram foarte prinsă cu ceea ce făceam, cu televiziunea…Cred că a fost mâna destinului! Cred că muzica m-a ales pe mine în India, cumva! Mi-a luat un an de zile să mă conving eu pe mine că este în regulă să cânți chiar dacă nu ai făcut asta de mică… Lecțiile de muzică pentru mine sunt o adevărată bucurie!”, a povestit Iulia Vântur la Antena 3.

“Am învățat că sunt puternică acolo și că mă am pe mine, indiferent de situație. Oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și știu că am cu ce, știu că voi fi bine, indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prietenii mei de o viață. Nu e ușor! Dar mi-am dorit să fiu acolo, a fost o alegere pe care am luat-o cu bună știință, am făcut ceea ce mi-a spus intuiția, ce mi-a spus sufletul! Și chiar dacă la început mi-a fost foarte greu, cumva ajungi la o destinație care îți era menită ție, poate o călătorie de care tu aveai nevoie… Din punct de vedere emoțional simt că am crescut foate mult, chiar și profesional am experimentat atât de mult și m-am descoperit atât de mult prin experiențele astea profesionale și personale!”, a mai povestit Iulia Vântur.

Întrebată de Mihai Gâdea cum suportă părinții lipsa ei, Iulia a răspuns că mama ei este mai sensibilă decât tatăl său și îi poartă adesea de grijă.

“Tata ascunde mai bine, mama e mai sensibilă, se îngrijorează mai mult. Până la urmă, chiar dacă le e greu, știind că eu sunt bine acolo unde sunt, astea le alină dorul și durerea că sunt departe!”, a mai adăugat Iulia.

 

 

Articolul Cum și-a surprins Iulia Vântur mama! Vedeta este acum în România! apare prima dată în Ciao.ro.