Cum se menține în formă Ștefan Bănică Junior: ”Mănânc echilibrat şi mă întreţin”

0
119

La cei 53 de ani, Ștefan Bănică Junior este într-o formă fizică de invidiat. Celebrul artist a dezvăluit cum reușește să se întrețină.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul românesc. Artistul nu a avut parte de transformări fizice drastice de-a lungul timpului, iar mulți s-au întrebat cum reușește acesta să se mențină în această formă de invidiat.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro în urmă cu ceva timp, artistul a dezvăluit cum reușește să se mențină.

”Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a explicat artistul. ”Probabil că îmi place foarte mult, iubesc ceea ce fac şi asta îmi dă energia de care am nevoie”, a adăugat el.

Cât de greu i-a fost lui Ștefan Bănică în perioada pandemiei

”E un an special, e greu de imaginat, de exemplu, ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe, dar trebuie să mergem înainte. De pe 11 martie nu am cântat, nu am jucat teatru, nu am filmat. Sigur, pe lângă ce am încercat să fac acasă, dar eu consider că în meseria noastră, oricât ne-am adapta, nu se poate face teatru online, se face faţă în faţă cu oameni, cu emoţii, la fel şi în cazul concertelor.

Abia aştept să se revină, sunt puţin confuz cu ceea ce se întâmplă, înţeleg că teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici. E ciudat, dar dacă sunt nişte reguli, indiferent dacă ne plac sau nu, trebuie respectate. Muzica e în sufletul meu, atunci când totul se opreşte, ea devine singurul nostru refugiu. Artiştii au nevoie de o scenă, asta e menirea lor! Mai ales în vremurile pe care le trăim, daţi-le o scenă şi o să vedeţi ce urmează! Viaţa merge înainte, ea nu stă în loc şi la fel şi muzica, ea nu trebuie să se oprească niciodată! Îmi doresc ca toţi cei care au ceva de spus să revină cât mai repede pe scenă şi să depăşim această perioadă!”, a mărturisit artistul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Articolul Cum se menține în formă Ștefan Bănică Junior: ”Mănânc echilibrat şi mă întreţin” apare prima dată în Ciao.ro.