Cum reușește să se mențină Angela Similea la 74 de ani. Artista a dezvăluit secretele sale

0
133

Chiar dacă s-a retras de câțiva ani buni din lumina reflectoarelor, Angela Similea este în continuare o prezență elegantă atunci când apare în public. Celebra artistă a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, deși a împlinit venerabila vârstă de 74 de ani.

Atunci când apare în fața admiratorilor, Angela Similea reușește să întoarcă multe priviri și nu e de mirare de ce foarte multe doamne și domnișoare au fost curioase care sunt secretele sale care o fac să arăte atât de bine.

În cadrul unui interviu acordat recent, îndrăgita interpretă de muzică ușoară le-a făcut pe plac admiratoarelor și a dezvăluit secretul din spatele formei sale de invidiat.

Este vorba despre o îngrijire adecvată a tenului și a pielii, alături de o viață cât mai echilibrată: „Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femeie, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pilea noastră încă de tinere”, susține artista.

Angela Similea, secretul tinereții

Nu ţin diete, dar am un regim alimentar echilibrat. Nu beau, nu fumez şi nu merg la femei (n.r. râde). Pe scurt, nu am avut niciodată vicii în viața mea”, a dezvăluit Angela Similea în urmă cu ceva timp.

Însă, dincolo de îngrijirea tenului și a pielii, aceasta explică faptul că manăncă carne de porc doar o dată pe an, a renunțat definitiv la dulciuri, meniul zilnic nu conține mai mult de două felii de pâine și nici vorbă de prăjeli în alimentația sa. De asemenea, se hidratează constant, fără să bea vreodată băuturi carbogazoase.

Angela Similea a rămas fără casă

Coşmarul artistei a început în anul 2009. Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro. Însă o problemă nu vine niciodată singură. Tot în acest an i s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi.

A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu.

Articolul Cum reușește să se mențină Angela Similea la 74 de ani. Artista a dezvăluit secretele sale apare prima dată în Ciao.ro.