Cum o cheamă, de fapt, pe Nicole Cherry în buletin

0
107

Nicole Cherry este o tânără talentată care a ajuns la inimile oamenilor prin melodiile sale. E frumoasă, apreciată și, cu siguranță, cariera ei este în plină ascensiune. Dar v-ați întrebat vreodată ce nume are artista în buletin?

În prezent, Nicole Cherry stă cu partenerul ei, Florin Popa, un tânăr pe care îl cunoaște de când artista avea 16 ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar, evident, cariera pe care o are nu o neglijează! Nicole Cherry are planuri mari de viitor, ba chiar își dorește să își întemeieze o familie.

Cum o cheamă pe Nicole Cherry în buletin

Cântăreața, care are acum 21 de ani, poartă numele de Nicoleta Janina Ghinea, arată Spynews. Însă, toată lumea îi spune Nicole sau ”Cireșica”. De asemenea, persoanele apropiate îi spun și Nicoco sau Nicolici. Născută în zodia Săgetătorului, Nicole Cherry este o tânără ambițioasă, care are aspirații mari, dar în același timp este și o fată manierată și stilată.

Nicole Cherry are o relație cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea

Între artistă și iubitul ei este o diferență de câțiva ani, dar iubirea și respectul predomină în relația celor doi. Chiar ea a mărturisit cum s-au cunoscut prima oară cei doi.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a adăugat ea.

Articolul Cum o cheamă, de fapt, pe Nicole Cherry în buletin apare prima dată în Ciao.ro.