Cristi Borcea s-a testat, din nou, pentru coronavirus. A făcut astăzi anunțul

0
144

Cristi Borcea a mărturisit  că s-a testat pentru noul coronavirus, iar recent i-a venit și rezultatul testului.

Fostul acționar al Dinamo a mărturisit pentru sursa citată faptul că s-a testat din nou pentru noul coronavirus, după ce la jumătatea lunii decembrie s-a aflat că el și fiul său cel mare, Patrick, au contactat virusul venit din China. Sărbătorile de iarnă le va petrece alături de cei dragi.

„Da, ultimul rezultat al testului a fost negativ. Parcă altfel simt Crăciunul acum. Sper ca toată familia să fie împlinită de Sărbători și să fim feriți de probleme. Vor fi niște Sărbători în spațiu restrâns, noi, ai noștri”, a mărturisit Borcea pentru Libertatea.

În luna decembrie, Cristi Borcea anunța că el și fiul cel mare au fost infectați cu noul coronavirus

Cristi Borcea a anunțat recent faptul că atât el cât și fiul lui s-au infectat cu noul coronavirus. S-a zvonit faptul că afaceristul ar fi fost internat de urgență la spital, dar Cristi Borcea a făcut câteva declarații pentru a pune capăt speculațiilor. Acesta a confirmat infectarea cu noul covid, dar a explicat totodată că el și fiul său s-au izolat la acel moment de ceilalți membrii ai familiei. Cristi Borcea a fost asimptomatic și a explicat că se simte bine și nu are nevoie de spitalizare. Din fericire, soția și fetele afaceristului nu s-au infectat.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020”, a declarat Cristi Borcea.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Cristi Borcea s-a testat, din nou, pentru coronavirus. A făcut astăzi anunțul apare prima dată în Ciao.ro.