Criminalul din Caracal are antecendete! Si-a AGRESAT sotia si un copil si are interdictie in Italia. N-o sa crezi ce a mai facut acesta

0
279
Criminalul din Caracal are antecendente. Dinca a fost dus inapoi in rest, sambata seara, dupa ce in cursul zilei fusese adus, conform procedurii, pentru a asista la o noua perchezitie la domiciliul sau.
Multi localnici erau prezenti in fata casei acestuia care au huiduit si au scandat catre oamenii legii, acuzandu-i ca nu au facut nimic.
Criminalul din Caracal are antecendente

Insa oamenii au avut parte de o alta surpriza, fiindca Dinca nu era singur, ci insotit de sotia sa, Elena, care a fost prezenta la perchezitiile de sambata din casa din Caracal, unde se suspecteaza ca a fost omorata Alexandra.
Femeia nu a dat nicio declaratie la iesirea din curte insa cei 200 de oameni adunati in fata casei au huidit-o pe Elena Dinca. Aceasta s-a urcat rapid intr-un taxi, fara a scoate un cuvant.
Ce a fost gasit pe trupul lui Gheorghe Dinca, la examinarea medico-legala. Medicii au ramas stupefiati
Elena si Gheorghe Dinca au trait multi ani in Italia alaturi de cei trei baieti, iar la un moment dat, Gheorghe Dinca a avut o aventura cu o altă femeie.
Atfel ca politia i-a dat interdictie lui Gheorghe sa mai calce in Italia, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa o agreseze pe fiica Elenei.
Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112. O vecina le-a dat coordonatele insa politia i-a zis sa stea linistita
La o luna dupa ce barbatul s-a intors in tara a venit si sotia sa, insa dupa doar doua saptamani suspectul crimei a batut-o groaznic, iar aceasta a mers s-a dus sa locuiasca alaturi de un fiu al lor, langa Deveselu.

Articolul Criminalul din Caracal are antecendente. Si-a agresat sotia si un alt copil apare prima dată în Ciao.ro.