Cele doua fete din Slatina, date disparute in urma cu o luna, au fost gasite in Caracal

0
268
„Sunt prietene si au plecat impreuna, initial au fost la casa unui bunic al uneia dintre ele, iar mai apoi s-au mutat la mama celeilalte, am identificat un numar de telefon pe care sa le pot suna si personal am discutat cu ele si le-am convins sa vina inapoi. Impreuna cu seful de centru m-am dus aseara (marti seara-n.r.) in Caracal si le-am luat si le-am adus la centru”, a declarat Radita Pirosca, directorul DGASPC Olt.

De cealalta parte, reprezentantii IPJ Olt sustin ca cei care le-au gasit pe fete sunt politistii de la Investigatii Criminale. „Au fost gasite si au fost restituite in centru. Le-au gasit colegii de la Investigatii Criminale de pe raza municipiului Caracal”, a declarat Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Cazul nu a fost mediatizat, sustin politistii. „Nu s-a facut mediatizarea cazului. Directia Generala de Protectie a Copilului nu a cerut mediatizarea cazului”, spun reprezentantii IPJ Olt.
In schimb, directorul DGASPC a explicat ca, cel mai probabil, a fost o problema de comunicare. „Nu se pune problema sa refuzam o procedura a politiei, inclusiv mediatizarea. Noi comunicam numele persoanei disparute si numarul de telefon al reprezentantului legal in mod normal. Nu a fost solicitat un astfel de acord reprezentantului legal”, a explicat Radita Pirosca.

Articolul Cele doua fete din Slatina, date disparute in urma cu o luna, au fost gasite in Caracal apare prima dată în Ciao.ro.