Ce spune Dan Bittman despre prima lui dragoste: ‘M-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată’

0
291

Dan Bittman este fără doar şi poate unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară. Solistul trupei Holograf a reuşit să frângă multe inimi de-a lungul timpului, însă acesta a recunoscut că şi el a suferit la rândul său. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre prima sa iubire.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, cu care are şi trei băieţi, însă din cauza neînţelegerilor din ultimii ani, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Mai mult, au existat şi zvonuri potrivit cărora artistul  ar fi fost infidel de mai multe ori, iar acesta ar fi fost, de fapt, adevăratul motiv al despărţirii lor.

Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, celebrul cântăreţ şi-a adus aminte de prima lui dragoste: „Prima iubire m-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. În clasa a 7a m-am îndrăgostit iremediabil de o fată, Cristina. Acum cred ca este oftalmolog în Germania. În perioada premăritală au plecat multe în străinătate și au găsit cariere excepționale”, a dezvăluit artistul, potrivit spynews.ro.

Totodată, Dan Bittman a vorbit şi despre cea mai mare nebunie pe care a făcut-o din dragoste: „Cea mai mare nebunie a fost să urc scara de incendiu la Bistrița cu niște doamne îmbrăcate de seară, în 1985 și am urcat noi ce am urcat și doi polițiști se uitau cu lanterna de jos, în fundul domnișoarelor și am spart un geam că nu aveam voie să intrăm cu persoane străine în hotel. De frica unui portar nebun. Portarul urca două etaje mai repede decât liftul și ne prindea”, a explicat el.

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei

La fel ca mulți alți artiști din România și Dan Bittman trece printr-o perioadă dificilă. Artistul are o afacere, mai exact un parc de distracții pe malul Lacului Sulimanu, însă totul a fost închis din cauza pandemiei.

Din acest motiv, Dan Bittman este nevoit să se descurce din economii, lucru care devine din ce în ce mai dificil pentru cântăreț.

“Nu deschid afacerea nici în luna mai, are lacătul pe ușă de mai bine de un an. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ce spune Dan Bittman despre prima lui dragoste: ‘M-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată’ apare prima dată în Ciao.ro.