Ce spun vecinii despre criminalul din Caracal! Cum nu si-a dat nimeni seama ca e un monstru?! Tanti Nuta: Ma duceam cu el la targ! Avea o mana de aur!

0
228
Ce spun vecinii despre criminalul din Caracal! „Avea o mana de aur!” Esecul autoritatilor de a o salva pe Alexandra vine oarecum in completarea esecului comunitatii de a identifica faptul ca Gheorghe Dinca este o persoana cu probleme comportamentale.
Din cate se pare dupa primele cercetari acesta nu avea niciun fel de problema cu vecinii din Caracal, ba din contra, foarte multi il considerau un om de toata isprava. Revolta comunitatii care a impis sute de oameni la poarta monstrului si unii dintre ei au fost la un pas sa-l linseze atunci cand a fost scos afara din casa este cu atat mai puternica dupa ce nimeni nu se astepta la asa ceva. Tanti Nuta, una dintre batranele de pe strada unde locuia Gheorghe Dinca se declara indignata de cele intamplate. Foarte putina lume stia ca asasinul a avut mai multe internari la psihiatrie si ca are interdictie de a intra in Italia din motive de agresiune si violenta, pentru ei vecinul lor era doar un om „cumsecade”.
”Îl știam pe Gheorghe. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, eu eram la el în curte tot timpul. Era un om cuminte. Din sărut mâna nu mă scotea. Am făcut astă-toamn trei saci de vinete cu el, zacuscă, să trimită la băieți în Italia. Mă duceam cu el la târg. Nu am crezut și nu îmi vine să cred. Aș vrea să îl văd să îi dau una. Am fost la el în curte, au fost și băieții mei. El se ocupa cu fiare.” a povestit batrana pentru Antena 3.

Ce spun vecinii despre criminalul din Caracal! „Avea o mana de aur!”
„Avea o mână de aur, Doamne ce îi ieșea din mână! Îți făcea tot ce voiai. În mizerie stătea și anul trecut. Eu în casă n-am intrat niciodată. El nu stătea aici. Avea niște odăițe, baie. Nu stătea în casa asta din față. Tatăl lui a fost un om tot așa. Era cu femeile, vorbea urât cu ele. Era afemeiat. Femeia lui Gheorghe s-a mutat în Italia cu copiii.”, a zis tanti Nuța, o vecină a criminalului.

Articolul Ce spun vecinii despre criminalul din Caracal! Cum nu si-a dat nimeni seama ca e un monstru?! Tanti Nuta: „Ma duceam cu el la targ! Avea o mana de aur!” apare prima dată în Ciao.ro.