Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel la mai bine de o lună de când nu mai apar pe TV!

0
50

Timp de nouă luni de zile, Veronica ”Vulpița” Stegaru și soțul ei, Viorel, au fost unul dintre cele mai urmărite cupluri de pe micile ecrane. Au venit în București, la ”Acces Direct” cu o problemă, însă viața lor s-a schimbat foarte mult în mai puțin de un an.

Telespectatorii erau nerăbdători să vadă de ce aventuri au mai avut parte Veronica și Viorel Stegaru pe meleagurile Capitalei, însă un anunț la începutul lunii septembrie i-a întristat: serialul Vulpița ajunsese la sfârșit, după nouă luni în care cei doi soți au reușit să experimenteze multe lucruri noi.

Ușor melancolică, Veronica Stegaru a postat în urmă cu o zi o imagine pe rețelele de socializare de pe timpul când venea în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1: ”Duminica ne relaxăm. Mai țineți minte când am purtat rochia asta?”. Fotografia a strâns imediat mii de aprecieri din partea urmăritorilor, dar și comentarii. După jumătatea lunii septembrie, Veronica și Viorel Stegaru au mers chiar să culeagă via, iar de acolo au postat pe internet un videoclip scurt care a strâns mai bine de 100.000 de vizionări.

Ce s-a întâmplat cu Veronica și Viorel Stegaru după terminarea serialului

După ce Serialul Vulpița a ajuns la final, Veronica și Viorel Stegaru s-au întors în Blăgești, pentru a fi alături de familie și fetița lor. Mai mult decât atât, pare-se că ”apele” dintre cei doi s-au calmat, semn că au iertat ce s-a întâmplat în trecut și au pornit spre un viitor mai frumos, împreună.

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus Mirela Vaida în direct atunci.

 

Sursă foto: Capturi video, Arhivă Ciao, Instagram Veronica Stegaru

Articolul Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel la mai bine de o lună de când nu mai apar pe TV! apare prima dată în Ciao.ro.