Ce a patit Alexandra dupa ce criminalul a prins-o vorbind la telefon cu politistii

0
241
Ce a patit Alexandra dupa ce criminalul a prins-o vorbind la telefon. Gheorghe Dinca a inceput sa furnizeze importante vitale pentru ancheta si le-a spus anchetatorilor ce i-a facut Alexandrei dupa ce a surprins-o vorbind la telefon.
Alexandra Macesanu a reusit sa gaseasca un telefon si sa sune la 112, in speranta ca oamenii legii vor veni in ajutor. Criminalul din Caracal a marturisit anchetatorilor ca a gasit-o pe Alexandra vorbind la telefon cu politistii.
Ce a patit Alexandra

In acel moment, barbatul s-a infuriat si a lovit-o atat de puternic, incat a lasat-o inconstienta. Acesta a plecat in oras pentru a se debarasa de bijuteriile ei si s-a plimbat vreme de doua ore.
Insa cand a revenit, Alexandra era deja moarta, dupa spusese lui. Astfel ca a luat decizia de a scapa de trupul neinsufletit, arzandu-l. Se pare ca ucigasul a fost inregistrat de camerele de supraveghere atunci cand arunca bijuteriile tnerei in curtea unui hotel din Caracal.
Asta s-a intamplat intre orele 12:00 si 14:00. In tot timpul in care a fost rapida, Alexandra a stat legata intr-un garaj din curtea casei ucigasului, fiind plin cu gunoaie si fiare.
In timpul in care Alexandra a ramas singura, criminalul era plecat la farmacie pentru a-i lua fetei o crema de maini, avand rani destul de grave din cauza violentei barbatului.
Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei. Criminalul ar putea scapa datorita noii dovezi

A iesit la iveala o noua informatie cu privire la criminalul din Caracal, care ar putea da peste cap toata ancheta. Conform unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de multe ori la psihiatrie.

„În urma investigațiilor realizate de Gazeta Oltului, Dincă Gheorghe, omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență.
Acesta a fost internat în următoarele date: 30 Ianuarie 2009; 2 Aprilie 2009; 3 Iulie 2009; 3 Septembrie 2009; 3 Decembrie 2009; 11 Februarie 2010; 15 Aprilie 2010; 16 Septembrie 2010.”
Astfel ca nu este exclus ca Gheorghe Dinca sa foloseasca aceste internari ca o portita de salvare, pentru a scapa de o condamnare.

Articolul Ce a patit Alexandra dupa ce criminalul a prins-o vorbind la telefon cu politistii apare prima dată în Ciao.ro.