Casa lui Gheorghe Dinca are un BECI dubios! Ce spun anchetatorii despre descoperirea recenta VIDEO

0
260
Casa lui Gheorghe Dinca are un beci pe care l-au descoperit si anchetatorii, abia acum. Informatia a fost divulgata in spatiu public in urma cu cateva zile, cand barbatul care isi dorea sa cumpere casa criminalului a marturisit ce a vazut acolo.
Conform cumparatorului, Gheorghe Dinca avea un beci in casa, in care l-a invitat sa coboare. Temator, barbatul a refuzat. Acesta sustine ca in casa, Dinca mai avea o conducta sparta din care ar fi curs apa des.
”N-am văzut în viața mea așa murdărie ca în acea curte. Am fost acolo în urmă cu aproape trei săptămâni. Era o curte plină de câini și de fiare. Avea un beci săpat de el în care a vrut să mă bage, dar am refuzat. Ce m-a frapat e faptul că era o conductă spartă din care curgea apa în casă! Mi-a spus că e de mult timp așa!”, a dezvăluit, pentru Libertatea, Ștefan Tudor.
Casa lui Gheorghe Dinca are un BECI dubios
”Dincă cerea pe casă, teren și tot ce-i în curte 70.000 de euro, apoi lăsase la 60.000 de euro. I-am zis că-i dau 50.000 de euro pentru tot și aproape că am bătut palma. Am auzit de la băieți că m-a căutat în urmă cu câteva zile. Sigur voia să vorbim despre casă. Dacă știam ce-i acolo nu intram în curtea aia blestemată nici în ruptul capului”, a mai precizat cel care fusese la un pas să devină proprietar peste ”Casa ororilor”.
Anchetatorii efectuează și sâmbătă cercetări la casa lui Gheorghe Dincă. Acestia ar fi găsit un beci construit într-un mod complicat. Vecinii nu știau de existența unei astfel de structuri în subsolul bărbatului.

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!
„Nu știu, pentru că nu știu casa lui, cum arată înauntru. Nu mă întrebați ce are în curte”, a spus o vecină.
Surse apropiate anchetei cazului din Caracal au precizat, pentru MEDIAFAX, că în cadrul cercetărilor de sâmbătă, a fost identificat în subsolul lui Gheorghe Dincă un beci cu o arhitectură complicată.
Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte
Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut două crime, a fost adus, sâmbătă, la locuința sa din Caracal, unde participă, alături de procurorii DIICOT, la cercetările din Casa Groazei. Între timp, familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele și cenușa recoltate.
”DIICOT continuă activităţile începute in ziua de ieri, potrivit comunicării anterioare, prin cercetarea efectuată de echipe complexe, a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează UP, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR – DCCO. Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”, anunţă DIICOT, care transmite condoleanţe familiei adolescentei.
Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal
Sursa FOTO: stiripesurse.ro

Articolul Casa lui Gheorghe Dinca are un BECI dubios! Ce spun anchetatorii despre descoperirea recenta VIDEO apare prima dată în Ciao.ro.