Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte

0
237
Acum incep sa iasa la iveala detalii despre locuinta criminalului. Casa criminalului din Caracal avea un buncar cu 180 de camere, la 1 km distanta de ea. Gropile de dimensiunea unei masini, pe care Gheorghe Dinca le avea in curte, au fost cimentate cu ajutorul unui barbat.
Acum, omul care l-a ajutat pe suspect sa toarne beton, a decis sa vorbeasca pentru prima oara. Este vorba de cuscrul lui Gheorghe Dinca, socrul unuia dintre fiii criminalului din Caracal. Cu toate ca l-a ajutat sa toarne beton, nu a intrebat niciodata ce e cu gaurile din curte si de ce le astupa.
Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE
”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul, pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.
ULTIMA ORA: criminalul din Caracal s-a INTORS acasa! Detalii socante
Conform unui fost angajat in cadrul MApN, este posibil ca trupurile fetelor sa fie in buncar. Ex-militoarul sustine ca la 1 km distanta de casa criminalului, de pe Strada Craiovei 169, se afla un buncar urias.
Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO
“Foarte aproape de casa criminalului este un buncăr sub pământ. Buncărul ăla are 180 de camere, 70 de holuri și 3 etaje. Unul e inundat. E un buncăr anti-atomic, a fost al nostru, eu am lucrat la Deveselu. Am plecat acum patru ani. Am fost acolo de zeci de ori. Ușile sunt de plumb, are o tonă una singură, nu poate nimeni să le fure de acolo. Nu e păzit, nu e nimeni acolo. Nu mai există curent, absolut nimic. Acolo găsești ce vrei și ce nu vrei. E o bănuială că le-ar fi aruncat acolo. Sub pământ te plictisești ce-i acolo”, ne-a povestit fostul militar de la Deveselu. (DETALII AICI)
Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!

Articolul Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte apare prima dată în Ciao.ro.