Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV cu emisiunea fenomen incepand de luna viitoare!

0
235
Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV Pro Tv tocmai a facut anuntul oficial. Visuri la cheie va debuta cu un nou sezon la inceputul lunii septembrie.
Dragos Bucur revine la Pro Tv dupa o perioada in care a stat departe de micul ecran si a decis sa se dedice mai mult familiei si carierei sale de actor. A calatorit impreuna cu Dana Nalbaru si cei 3 copii ai lor cu rulota prin Olanda, iar acum s-a intors din nou in tara si a decis sa reia proiectul care in sezoanele trecute a inregistrat audiente record. Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur revine cu sezonul șase miercuri, 11 septembrie, de la ora 20:30, informează revista TVSatelit.
Sezonul trecut a fost prezentat de un alt actor, Corneliu Ulici, dar nu a mai avut acelasi succes in audiente ca sezoanele in care Dragos Bucur era cel care prezenta emisiunea. Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spuneau reprezentanții Pro TV în luna februarie.

Echipa Visuri la cheie, din acest sezon, va fi formată din: Alina Vîlcu – arhitect, Cristina Joia – designer de interior, Laura Boghiu – arhitect, Omid Ghannadi – arhitect și Valentin Ionașcu – arhitect, după cum a relatat Paginademedia.ro.
Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV

Articolul Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV cu emisiunea fenomen incepand de luna viitoare! apare prima dată în Ciao.ro.