Campioana nationala la box la 12 ani, agresata sexual de antrenor, la Sibiu. Barbatul s-a cazat in aceeasi camera cu minora, iar in timpul noptii

0
239
Campioana la box agresata sexual. Conform sursei citate, pe fosta campioană antrenorul poliţist a încercat să o violeze în aprilie 2018, când fata avea 12 ani, în timpul unei deplasări la Bucureşti.
„În cursul lunii aprilie 2018, numitul IG s-a deplasat împreună cu minora de 12 ani la Bucureşti, unde persoana vătămată urma să se antreneze cu lotul naţional feminin de box, având în vedere că aceasta avea rezultate sportive foarte bune (de două ori campioană naţională la box) şi îşi dorea să facă sport de performanţă.
Acolo s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii a încercat, prin exercitarea unor acte de constrângere fizică, să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia”, se arată în comunicatul Parchetului sibian.

Campioana nationala la box la 12 ani, agresata sexual
Potrivit sursei citate, antrenorul poliţist a încercat din nou să violeze o altă fată de 17 ani, tot în timpul unei deplasări la Bucureşti, în luna februarie a acestui an.
IPJ Sibiu s-a sesizat din oficiu în 18 iulie „cu privire la săvârşirea de către I.G., agent şef adjunct în cadrul IPJ Sibiu – Serviciul Ordine Publică, a infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală a minorilor, reţinându-se faptul că în cauză exista presupunerea rezonabilă că acesta, în calitate de instructor de box în cadrul unei asociaţii sportive.
In timpul antrenamentelor exercită în mod constant acte de natură sexuală asupra unora dintre minorele care fac parte din grupa de fete pe care o antrenează, acte ce constau în atingeri ale picioarelor, feselor şi sânilor, fără consimţământul minorelor, prin punerea lor în imposibilitate de a-şi manifesta voinţa datorită constrângerii morale, respectiv profitând de vulnerabilitatea acestora şi de poziţia sa recunoscută de autoritate şi de încrederea de care se bucura asupra minorelor din grupa de fete pe care o antrena”, susţin cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Articolul Campioana nationala la box la 12 ani, agresata sexual de antrenor, la Sibiu. Barbatul s-a cazat in aceeasi camera cu minora, iar in timpul noptii… apare prima dată în Ciao.ro.