Bataie de joc din partea autoritatilor! Mama Luizei, supusa la detectorul de minciuni in timp ce fiica ii era macelarita

0
263
Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni. Fmeia a dclarat azi, din fata casei criminalului Gheorghe Dinca, faptul ca anchetatorii au pus-o sa efectueze testul cu detectorul de minciuni.
Femeia este socata si indignata ca in timp ce criminalii isi vad linistiti de orori, ea si familia ei erau supusi testului cu detectorul de minciuni, asta fiind considerata urgenta in aceste momente.
Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni

„În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a spus mama Luizei, potrivit Observator.
Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime: „Da, este adevarat”
Luiza Mihaela Melencu a disparut la data de 14 aprilie 2019, pe o strada din Caracal dupa ce s-ar fi urcat in aceeasi masina a lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra.
„Poliţia abia aştepta să scape de caz. Să dea clasare şi gata. În patru luni de zile nu am avut nimic sigur. Mai mult ne autoinvitam noi la DIICOT să afle ceva. Şi întotdeuna autorităţile spuneau aceleaşi chestii.
Bunicul Luizei a lansat o ipoteza exploziva: „E o retea, retea de trafic de organe”
Ba că e căsătorită, ba că a trecut de 18 ani, e majoră şi face ce vrea. Că a fugit cu cineva, că voia mai multă libertate, numai chestii d-astea ne spuneau”, a mai spus mama Luizei.
Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata. Este cealalta fata disparuta la Caracal

Articolul Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni. Anchetatorii au dus la extreme durerea femeii apare prima dată în Ciao.ro.