Avocatul Gheorghe Piperea, dezvaluire de ultima ora: Se poate obtine o condamnare si in lipsa cadavrului

0
292
Avocatul Gheorghe Piperea, dezvaluire de ultima ora. Acesta a comentat cele mai noi informatii aparute in ancheta crimelor din Caracal si a remarcat explicatile pentru care nu s-a putut intra in casa criminalului Gheorghe Dinca.
„Motivul pentru care acel procuror de caz i-a interzis polişistului să intre şi să salveze copilul a fost că dacă s-ar fi intrat până la ora 6 ar fi stricat probele, s-ar fi denaturat probele.(…)
Avocatul Gheorghe Piperea, dezvaluire de ultima ora

Cum ne pot insulta inteligenţa astfel de oameni, nouă, tuturor? Dacă este să se degradeze probele acest lucru se putea întâmpla şi la 6 dimineaţa.
Oricât de morbid sună şi rugându-mă la Dumnezeu să fie în viaţă aceste două copile, se poate obţine o condamnare şi în lipsa cadavrului şi a armei crimei. Şi există un mega specialist în domeniul acesta, al condamnării fără cadavru.
Se numeşte Marius Iacob (…) Pare aproape imposibil, dar se poate proba o crimă chiar şi în lipsa cadavrului” a spus avocatul Gheorghe Piperea.
Un medic de la urgente a spus ca Alexandra mai putea avea o sansa: „Doctorul putea fi chemat fara mandat”
Daca politistii urmau procedura si chemau o ambulanta la poarta lui Dincă, în Caracal, Alexandra ar fi avut o sansa la viata.
„În calitate de medic mi se pare inadmisibil ca aceşti oameni să nu se fi gândit că această fată avea nevoie de ajutorul unui medic, în condiţiile în care ea a spus că este violată, bătută şi sechestrată. Deci, din spusele ei, ea era agresată fizic, sexual şi psihologic.
Avea nevoie să fie salvată din toate punctele de vedere. Şi atunci, în momentul în care soliciţi ambulanţa, procedura spune că, în prezenţa poliţiei, a jandarmilor, medicul sau echipajul medical pot intra să salveze viaţa şi să-i acorde îngrijiri medicale, fără mandat.”
]Au aparut STENOGRAMELE discutiilor dintre Alexandra si politisti, publicate de unchiul fetei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a oferit, pe Facebook, stenogramele discutiilor de la 112. Noile informatii sunt socante si arata cum Alexandra era ingrozita de ce i s-a intamplat si a sperat pana-n ultima clipa ca politistii o vor salva.
Vezi stenogramele AICI.

Articolul Avocatul Gheorghe Piperea, dezvaluire de ultima ora: „Se poate obtine o condamnare si in lipsa cadavrului” apare prima dată în Ciao.ro.