Avem dovada ca Dinca era un obsedat SEXUAL! Ce s-a gasit in laptopul sau. Cat de scarbos!

0
214
Ce s-a gasit in laptopul criminalului din Caracal. Anchetatorii au perchezitionat casa barbatului in varsta de 65 de ani si au ridicat telefoanele si laptopul acestuia.
In urma acestei perchezitii s-a descoperit ca Dinca ar fi un obsedat sexual. Asta pentru ca in laptopul lui s-ar fi gasit imagini cu conotatii sexuale.
Ce s-a gasit in laptopul criminalului din Caracal

Cu toate acestea, criminalistii n-au precizat daca printre aceste fotografii se aflau si fotografiile Alexandrei Macesanu sau ale Luizei Melencu.
„În calculatorul lui Gheorghe Dincă au fost găsite imagini cu pornografie infantilă. Nu ştiu dacă este vorba despre poze în care apar victimele, ci doar că este vorba despre minori”, a spus Alexandru Cumpanasu.
Anchetatorii au gasit urme de sange pe hainele din casa lui Dinca. Au fost ridicati saci plini cu haine

Scene de groaza in ‘casa ororilor’ din Caracal, dupa ce anchetatorii au gasit urme de sange. In cursul zilei de azi s-au reluat cautarile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal.

Politistii vor sparge gropile de ciment in decursul zilei de azi, care ar putea fi vitale pentru finalizarea anchetei. Pana acum, din locuinta acestuia au fost ridicati saci intregi cu lucruri aruncate printre gunoaie.
Gheorghe Dincă, dovada nesimțirii supreme. I-a ironizat pe anchetatori în timpul verificarilor din casa sa
Anchetatorii au gasit urme de sange pe o pereche de pantaloni, pe un training dar si pe o pereche de pijamale, urme care urmeaza sa fie analizate pentru a stabili daca sangele gasit este uman.
Se pare ca mandatul in baza caruia s-au facut perchezitiile pana acum expira in aceasta zi, spre bucuria lui Dinca, insa DIICOT a solicitat un nou mandat.

Articolul Ce s-a gasit in laptopul criminalului din Caracal. Unchiul Alexandrei Macesanu a spus tot adevarul apare prima dată în Ciao.ro.