Angelina Jolie renunta la copii, in favoarea lui Brad Pitt! Ce se intampla cu ei in urmatoarele luni

0
260
Angelina Jolie renunta la copii! Anuntul bomba a venit in weekend din partea vedetelor. Brad Pitt se va ocupa de cei sase copii ai lor, cata vreme satena se va ocupa de cateva proiecte cinematografice pentru care a semnat deja contractele.
In acest mod, fanii o vor putea vedea pe marele ecran pe Angelina Jolie si in urmatoarele luni, cand vor fi lansate filmele la care aceasta munceste momentan. Este pentru prima data de la separarea lor, care a avut loc in anul 2016, cand vedeta permite o asemenea manevra.
Angelina Jolie renunta la copii!

Angelina a decis ca in vara lui 2019, copiii sai si ai lui Brad Pitt pot locui cu tatal lor si au voie sa ramana in grija actorului. In acest sens, si-a chemat si parintii sa locuiasca impreuna cu el. Micutii sunt apropiati de parintii lui Brad. Angelina Jolie si Keanu Reeves sunt impreuna? 
Inca din momentul separarii si dupa anuntul socant al divortului, diva a luat hotararea ca va fi singura care va primi custodia copiilor rezultati din relatia cu Brad Pitt. Ea n-a vrut sub nici o forma sa isi imparta timpul cu cel al fostului sot si sa ii ofere si lui o forma de custodie temporara.
De aceea, si copiii au avut de suferit, pentru ca brusc le-a fost interzis sa mai aiba vreun contact cu celebrul actor. Angelina da pentru prima oara semne de intelegere, pentru ca il lasa pe Brad Pitt sa se ocupe de cresterea si siguranta celor sase copii. Intelegerea lor este insa temporara si la finalul verii, la fel ca orice vacanta, si cea pentru Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, si gemenii Vivienne si Knox se va termina.
Situatia tensionata dintre Angelina Jolie, de 44 de ani, si Brad Pitt, de 55 de ani, pare sa se mai fi remediat. Este pentru prima data de cand au divortat cand a acceptat sa isi dea copiii pentru o perioada de cateva luni. Pe parcursul acestei veri, Angelina se va afla pe platoul de filmare pentru un nou fil.
Aceasta va juca in „Those Who Wish Me Dead”, iar productia se desfasoara in New Mexico. Pentru ca trebuie sa se concentreze foarte mult pe rolul sau, Angelina a decis ca cei sase copii vor fi mai in siguranta alaturi de Brad Pitt.
sursa: hollywoodlife.com
 

Articolul Angelina Jolie renunta la copii, in favoarea lui Brad Pitt! Ce se intampla cu ei in urmatoarele luni apare prima dată în Ciao.ro.