Andreea Marin despre crimele din Caracal! Vedeta e ingrozita de reactia autoritatilor

0
268
Andreea Marin despre crimele din Caracal. Vedeta a scris in acest sens cateva randuri pe contul ei de Facebook, urmarit de sute de mii de persoane. Cazul Alexandrei, dar si cel al Luizei, sunt in continuare in atentia publica.
Vedeta a fost profund marcata de tragedia de la Caracal. Pentru ca este la randul ei mama, Andreea Marin le-a transmis cuvinte dure autoritatilor, care au intervenit tardiv in acest caz. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu au fost ucise de Gheorghe Dinca, un tinichigiu auto, care le-a rapit si sechestrat si violat.
Modul in care s-a ocupat politia de acest caz, dupa ce Alexandra, care avea doar 15 ani, a sunat la 112 a starnit valuri de furie. Prezentatoarea Tv le-a marturisit tuturor ca s-a gandit cu multa groaza ca fetita ei, Violeta, ar fi putut fi intr-o situatie similara cu adolescentele rapite la Caracal. A fost un gand sumbru pe care toti parintii din Romania l-au avut in aceste zile.
Andreea Marin despre crimele din Caracal
Vedeta TV si-a marturisit consternarea si nu impotriva criminalilor si dezaxatilor, ci in legatura cu ignoranta de care au dat dovada autoritatile, cand nu au actionat la timp. Serviciul de urgenta 112 a fost apelat de catre Alexandra chiar de pe telefonul criminalului Gheorghe Dinca. Politia a venit cu aproape o zi mai tarziu si nu a intervenit pe loc, in locuinta mecanicului auto.

„Când s-a întâmplat acest caz, nu eram în țara și îmi impusesem, timp de 3 zile, să mă rup de știri, de realitatea de zi cu zi cât mai mult posibil, pentru a-i dărui timpul și atenția mea copilului meu, pentru care plecasem într-o incursiune rară, demult visată și planificată […] Așa că am citit mult mai târziu această istorie dureroasă… după ce am aflat-o din vorbele celor apropiați. Revoltă interioară, identificarea cu durerea părintilor, fiind și eu părinte, mi-au adus nopți nedormite și un blocaj, pe care eu rar l-am trăit.
Am fost incapabilă să formulez o opinie coerentă, știind că ea e umbrită de un acut sentiment de… întuneric, ca să folosesc un termen decent. Nu aș vrea să spun câte scenarii dezarmante îi trec unui părinte prin minte, când fără să vrea se gândește la situații prin care ar putea trece propriul copil.
‘Un sistem în care criminalul își alege ora convenabilă’
Ce dorință aprinsă de a întoarce lumea noastră cu susul în jos. Sentimente care nu mă onorează m-au traversat: furtună interioară, răzbunare ținută în frâu ce oricum nu ar fi adus nimic bun, tot ce e mai sumbru, pur și simplu, da, recunosc!”, a scris prezentatoarea pe Facebook.
„Suntem sătui de incompetenți, de scuze și de legi care permit mizeriei umane să se ascundă după ele, atunci când nu își fac treaba până la capăt sau cum ar trebui. De indolenți, de oameni fără suflete, de „șefi” la capătul celălalt al firului unde ar trebuie să se afle cei demni de a găsi soluții și a-ți dărui speranța și încredere.
Un sistem în care nu treci de portar fiindcă se simte stăpân pe poartă în spatele căreia doarme, nicidecum nu păzește, un sistem în care „meșterul” se crede „specialist” sau „maestru” chiar și când strică, în loc să repare, un sistem în care criminalul își alege ora convenabilă să atace, căci știe că nu e nimeni care să se deranjeze pentru el până la 6 dimineața […]”, a completat Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro.

Articolul Andreea Marin despre crimele din Caracal! Vedeta e ingrozita de reactia autoritatilor apare prima dată în Ciao.ro.