Andreea Balan s-a CASATORIT! A lasat pe toata lumea cascata cu rochia aleasa. WOW! Casa de piatra!

0
204
Andreea Balan s-a casatorit cu George Burcea! Cu doar o ora inainte de marele eveniment, Andreea le-a aratat fanilor ce machiaj si coafura a ales pentru evenimentul emotionant.
Andreea Balan si Geoerge Burcea s-au casatorit civil, dupa multe luni de asteptare, si sunt mai fericiti ca oricand. A fost o cununie restransa, cu persoanele dragi alaturi si cu nasii Aurelian Temisan si Monica Davidescu.
Andreea Balan s-a casatorit cu George Burcea

Discreta si cu un o eleganta aparte, Andreea Balan a ales un ton simplu pentru look-ul sau din acest zi. Artista a ales o coafura în stil retro, cu un accesoriu interesant prins intr-o parte, iar in privinta machiajului a ales ceva nu foarte complicat, respectiv o linie de tus si un ruj rosu aprins, ce ii venea de minune.
„O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta.
Nu cunosc în detaliu toate tradițiile, dar, pe cât posibil, vom încerca, pentru că vrem să le facem fericite pe bunicile noastre. Și eu, și George mai avem în viață doar câte o bunică și e foarte important pentru ele să ne căsătorim în religia ortodoxă.
Special pentru ele vom face slujba așa cum e, ca la carte. Bunica lui George vine de la Botoșani, bunica mea, de la Ploiești. Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan”, a spus Andreea Balan, pentru VIVA!

Articolul Andreea Balan s-a casatorit cu George Burcea! N-o sa crezi ce pereche de nasi au avut apare prima dată în Ciao.ro.