Andreea Balan, in toiul pregatirilor pentru ziua cea mare! Ce coafura si machiaj a ales artista pentru cununia civila

0
196
Andreea Balan cununie civila. Cu doar o ora inainte de marele eveniment, Andreea le-a aratat fanilor ce machiaj si coafura a ales pentru evenimentul emotionant.
Discreta si cu un o eleganta aparte, Andreea Bălan a ales un ton simplu pentru look-ul sau din acest zi. Artista a ales o coafura în stil retro, cu un accesoriu interesant prins intr-o parte, iar in privinta machiajului a ales ceva nu foarte complicat, respectiv o linie de tus si un ruj rosu aprins, ce ii venea de minune.
Andreea Balan cununie civila. Andreea Bălan, despre nunta si botez
„O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta.
Nu cunosc în detaliu toate tradițiile, dar, pe cât posibil, vom încerca, pentru că vrem să le facem fericite pe bunicile noastre. Și eu, și George mai avem în viață doar câte o bunică și e foarte important pentru ele să ne căsătorim în religia ortodoxă. Special pentru ele vom face slujba așa cum e, ca la carte. Bunica lui George vine de la Botoșani, bunica mea, de la Ploiești.
Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan”, a dezvăluit Andreea Bălan, pentru VIVA!

Articolul Andreea Balan, in toiul pregatirilor pentru ziua cea mare! Ce coafura si machiaj a ales artista pentru cununia civila apare prima dată în Ciao.ro.