Alexandru Papadopol, in bratele altei femei. Prima reactie a Ioanei Ginghina

0
274
Ioana Ginghina declaratii despre Papadopol. Ioana Ginghina a precizat că nu a stiut nimic de ceea ce pare a fi noua relatie din viata fostului sau sot. Actrita a precizat ca ea nu este tipul de femeie care sa caute in telefonul barbatului, astfel ca nu stie daca este vorba de o relatie recenta sau daca cei doi aveau vreo legatura inca de cand Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol formau un cuplu.

Ioana Ginghina declaratii despre Papadopol
„Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghina pentru Antena Stars.
Ioana Ginghina este suparata pentru ca fostul sot se saruta in public
In plus, actrita a precizat ca, la un moment dat, era normal ca cineva să apara in viasa fostului ei sot, asa cum se va intampla si in viața ei, insa ceea ce o supara pe simpatica actrita este faptul ca Alexandru Papadopol nu ar trebui sa se afiseze, totusi, in astfel de ipostaze pe strada, in vazul tuturor.
„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă”, a spus Ioana Ginghina.

Articolul Alexandru Papadopol, in bratele altei femei. Prima reactie a Ioanei Ginghina apare prima dată în Ciao.ro.