Alexandru Arșinel, declaraţii dureroase după ce a câştigat lupta cu noul coronavirus: ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”

0
156

Alexandru Arşinel a trecut prin clipe extrem de grele după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acum starea sa de sănătate este una bună, iar recent făcut dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat.  

Actorul în vârstă de 81 de ani, dar şi soţia sa au fost infectataţi cu COVID-19, iar pe 17 aprilie, au fost internaţi la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Cei doi au contractat boala, deşi în urmă cu doar două luni au făcut rapelul vaccinului.

Recent, celebrul actor a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a făcut declarații despre perioada dificilă cu care s-a confruntat, dar prin care a trecut cu bine.

”Am fost un caz special”

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu a avut simptome foarte puternice atunci când s-a infectat cu COVID-19.

“Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu și d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a declarat actorul, relatează click.ro.

„Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a adăugat celebrul actor.

Totodată, marele actor a vorbit şi despre soţia sa care i-a fost alături în tot acest timp: „Marilena a fost minunată, ca de obicei. Suferind și uitându-se cu ochii triști la mine, a trecut cu stoicism peste toată perioada”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Alexandru Arșinel, declaraţii dureroase după ce a câştigat lupta cu noul coronavirus: ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori” apare prima dată în Ciao.ro.