Alexandra STIA ce urmeaza sa se intample cu ea! De ce a spus la 112 ca se afla in Bolt. Un martor-cheie spune TOT adevarul

0
259
Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. Asa sustine un martor care a spus adevarul, spera toata lumea, unchiului victimei de 15 ani a lui Gheorghe Dinca. Martorul a intrat in direct, la Romania TV, fara a isi arata chipul sau a isi divulga vocea.
Acesta sustine ca Gheorghe Dinca face parte dintr-o retea de traficanti de carne vie. Se pare ca el este un simplu pion, iar reteaua este condusa de ‘domnul Tonel din Caracal’. Barbatul care a aparut la tv sustine ca Luiza a fost rapita. Tanara ar fi fost dusa deja la 12 barbati pentru a face sex cu ei. Acelasi lucru urma sa se intample si pentru Alexandra.
Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal
”Vreau să mă adresez cuiva: domnului președinte al României, domnul Iohannis. Eu vă garantez că ceea ce vă spun este adevărat, dacă nu eu îmi iau zilele, mă împușc. Vreau să mergeți să verificați ceea ce voi spune, instituțiile statului.
În cartierul Bolt, lângă fabrica de pâine stă domnul Tonel, care se ocupă cu tuburi de oxigen. Acolo să se ducă autoritățile să-l ridice, pentru că este capul rețelei. Tot în Bolt este un alt cap al rețelei, iar fiica lui este angajată la DIICOT sau CSAT. Nu-i știu numele, dar trebuie să-i ridicați de urgență. Tonel a luat-o personal pe Luiza și a dus-o la traficanți. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au făcut sex cu ea.
Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!
Alexandra a spus la 112 ca este in Bolt
În legătură cu Alexandra, Tonel mi-a spus ne întâlnim pe strada Rahovei, la numărul 169, adică acolo unde s-a petrecut crima. Tonel era mână în mână cu Dincă și fiica lui îl susținea așa cum a făcut-o și cu alte fete. Ea îl protejează și ține în frână DIICOT-ul și alte instituții ale statului. Rețeaua le răpea și le ducea la casa acestui Dincă. Am fimări cu aceste persoane care au făcut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni să fac sex cu fete în casa lui Gheorghe Dincă și eu, și mulți alții.
Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte
În fața autorităților voi spune tot ce știu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau să știu că sunt în siguranță și voi spune tot ce știu. Știu mai multe despre ceea ce se întâmpla în casa lui Gheorghe Dincă și aceste lucruri se întâmplă de 10 ani de zile. Vreau să fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevărul să fie scos la iveală.”, a spus martorul sub acoperire.
Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Articolul Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt apare prima dată în Ciao.ro.