Alex Bodi, primele declaraţii după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Ce spune afaceristul despre femeile care l-au trădat

0
134

Alex Bodi a făcut primele declaraţii după ce a ieşit din arestul la domiciliu. Afaceristul a făcut mărturisiri sincere despre momentele dificile prin care a trecut în ultimele luni, despre schimbările care s-au produs în viaţa lui, dar şi despre femeile cu care a avut o relaţie.

Alex Bodi a trecut prin momente grele după ce a fost acuzat de câteva lucruri foarte grave. Este cunoscut că afaceristul a fost ţinut în arest la domiciliu, iar de atunci acesta a trecut prin numeroase schimbări.

În primul rând, acesta povesteşte că şi-a dat seama de caracterele unor oameni în care avea încredere, dar care l-au lăsat în momentul în care i-a fost cel mai greu.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a mărturisit faptul că a avut parte de un şoc în momentul în care a aflat că multe persoane au crezut în ceea ce se spunea despre el, fără să ştie care este, de fapt, adevărul.

”Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective. Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine.”, a spus Alex Bodi, potrivit spynews.ro

Ce spune Alex Bodi despre femeile din viaţa lui

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut totodată faptul că a fost afectat de tot ce s-a întâmplat în jurul său, însă şi-a dat seama că nu poate să mulţumească pe toată lumea.

”Nu poți să judeci o persoană pentru anumite chestii care nu ești sigur că a fi adevărate, doar cine își vrea răul, sau persoane care suferă sau au anumite probleme își doresc să accepte adevărul, că ăsta ar fi adevărul. Sunt anumite situații în care oricât de puternic ai fi de afectează și oricât de puternic ai fi nu ai cum să te lupți cu toată lumea pentru că nu ai avea posibilitea niciodată ca să le demonstrezi oamenilor.”, a mai spus Alex Bodi.

Surprinzător, Alex Bodi a vorbit foarte frumos despre fosta sa soţie, Iulia, cu care a avut câteva conflicte în trecut. Afaceristul a dezvăluit că blondina i-a fost alături în tot acest timp, însă nu a putut să dea prea multe detalii despre aceasta, deoarece şi ea este implicată în dosarul în care el este anchetat.

”Noi nu putem vorbi în momentul de față, e puțin complicat, o să am răbdare cum am răbdat 6 luni de zile. E vorba despre creșterea unui copil, nu vreau să mă amestec că nu vreau să afirm anumite lucruri deplasate, dar eu zic că o sa fie bine. Îi mulțumesc, ea o femeie cerebrală, ea știe exact cum stau lucrurile, ea știe pentru ce a fost chemată acolo, știe ce mi s-a întâmplat.”, a mai spus Alex Bodi despre Iulia Sălăgean.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Alex Bodi, primele declaraţii după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Ce spune afaceristul despre femeile care l-au trădat apare prima dată în Ciao.ro.