Alessandra Stoicescu se pregateste pentru prima noapte acasa cu Sara: A inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea.

0
259
„Nu stiu cand au trecut orele/zilele astea de la internarea la Sanador pentru nastere… sau mai bine spus cum au trecut lunile de cand, de Craciun, mi-a confirmat ca sunt insarcinata dr. Ancuța Sultan… Asa a inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea”, a declarat Alessandra la iesire din spital.

Traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei si asta se vede. Intr-o rochie Valentino roz, extrem de emotionata si fericita, Sandra nu isi ia ochii de la Sara, care e purtata cu grija de Sergiu spre masina. Sotul Sandrei a ramas alaturi de ea in spital in toate cele trei zile de cand, pe 29 iulie, s-a nascut fetita lor, ascultand cu atentie sfaturile echipei medicale, pentru ca acasa sa le fie cat mai usor cu tot ce au de facut pentru Sara.
Impliniti si fericiti, cei trei au plecat spre casa, unde camera Sarei a fost atent pregatita din timp, la fel ca toate detaliile pentru o primire perfecta a minunii care le-a schimbat complet vietile. La scurt timp dupa ce a nascut, indragita prezentatoare TV a facut publica, pe Facebook, si prima imagine cu micuta, alaturi de o descriere prin care anunta momentul in care a venit pe lume „9.02“.
Prezentatoarea TV a profitat de orice moment pentru a impartasi bucuria cu fanii ei de pe Facebook si Instagram. ”Minunea noastra are deja 36 de ore si zice: dupa atatea ore, mama si tata nu sunt in stare sa-mi faca o poza intreaga! Ba pune tata un picior, Ba pune mama… amandoi promit ca o sa-mi faca pe plac si o sa ma aranjeze sa ma arat lumii. Ma rog, vedem…#babygirl #mylove, a spus Alessandra Stoicescu.

Articolul Alessandra Stoicescu se pregateste pentru prima noapte acasa cu Sara: „A inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea.” apare prima dată în Ciao.ro.