Alertă alimentară în România! Un produs poate cauza boli de rinichi! A fost scos de pe rafturi

0
209

Alertă alimentară în România! Un produs poate cauza boli de rinichi! Produsul „Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g” a fost rechemat de către producător, după ce s-au constatat valori crescute de Ochratoxină A, în urma controalelor interne.

Pe termen lung, concentrația crescută de Ochratoxina A din organismul uman poate duce la boli de rinichi. Mai exact, este vorba de produsele cu termenul de valabilitate 23.03.2020, din lotul 65506, anunță Lidl România, într-un comunicat.

Ce spune Lidl România

”Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și s-a asigurat că acest produs nu mai este disponibil la vânzare în niciunul dintre magazinele sale. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul “Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g” cu termenul de valabilitate 23.03.2020 și lotul 65506 . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Deluxe, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl Romania și producatorul Paiarrop îşi cer scuze pentru eventualele neplăceri.Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail [email protected]”, se arată în comunicat.

Articolul Alertă alimentară în România! Un produs poate cauza boli de rinichi! A fost scos de pe rafturi apare prima dată în Ciao.ro.