Alecsandra Iovita, fata disparuta din Iasi, a fost gasita! Ce le-a spus oamenilor legii

0
260
„In urma activitatilor de investigare desfasurate de catre politisti, in seara de 31 iulie spre 1 august, in jurul orei 01.30, minora de 15 ani care a plecat de la domiciliul din comuna Holboca si nu a mai revenit, a fost depistata pe raza comunei Gura Sutii, din judetul Dambovita, declarand ca nu a fost victima vreunei infractiuni.

Aceasta a fost internata intr-un centru de primire minori, urmand a fi incredintata parintilor sai”, potrivit unui comunicat oficial, scrie ziaruldeiasi.ro.
Alecsandra lasase un bilet acasa in care le spunea parintilor ca pleaca de buna voie de acasa. Tatal fetei le-a spus autoritatilor ca in ultima perioada fata era schimbata si nu mai comunica. „Va rog din suflet sa imi aduceti copila acasa. Nu stiu ce s-a intamplat cu dansa, de certat nu am certat-o. I-am oferit de toate. In ultimul timp vorbea un pic mai dur. Punea la urechi minile si imi zicea lasati-ma in pace”, spunea mama fetei atunci.

Articolul Alecsandra Iovita, fata disparuta din Iasi, a fost gasita! Ce le-a spus oamenilor legii apare prima dată în Ciao.ro.