Agentul de la 112 care i-a spus Alexandrei sa nu mai tina linia ocupata este tatal unei fetite de 13 ani! De ce nu a schimbat asta cu nimic modul in care a vorbit cu ea?

0
260
Agentul de la 112 care a vorbit cu Alexandra este tatal unei fetite de 13 ani! Informatiile din ancheta incep sa ajunga in presa si din ce in ce mai multe dintre ele sunt dureroase si de neinteles.
Dupa ce aseara a fost facuta publica toata conversatia dintre Alexandra si politistul de la 112 in care el trata totul ca pe o „alarma falsa” acum incep sa fie oferite mai multe detalii despre contextul in care s-a intamplat totul. Politistul Viorel Florescu este cel care a discutat cu Alexandra la telefon si acum se disculpa de orice urma de vinovatie. Totusi parlamentarii care au ascultat inregistrarea conversatiei dintre el si Alexandra spun ca este absolut devastatoare si ca ii poate ravasi chiar si pe cei mai puternici dintre noi. Alexandra a sperat pana in ultima clipa ca va fi salvata pentru ca unele dintre cele mai dureroase replici ale ei au fost: „Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?”, asta in timp ce politistul avea, asa cum spune si raportul MAI, o atitudine refractara.
„Nu mai tine linia ocupata” este replica halucinanta din dialogul celor doi pe care agentul Viorel Florescu i-a spus-o Alexandrei dupa indemnul „stai acolo”. Dialogul cu aceasta este terifiant. Acum insa ziarul Libertatea face public faptul ca agentul este si el tatal unei fetite de 13 ani si ca poate asta ar fi trebuie sa conteze in contextul dialogului. Din stenograma discutiei nu reiese insa niciun pic de empatie, ba mai mult agentul trateaza totul ca pe un „apel mincinos”.

Agentul de la 112 care a vorbit cu Alexandra este tatal unei fetite de 13 ani!
Doar o parte din dialogul care a fost facut public de autoritati este suficienta pentru a scandaliza intreaga opinie publica:
Poliţist: unde eşti mă?
Alexandra: în Caracal, în Caracal…
Polţist: unde eşti, mă? În Caracal, unde?
Alexandra: în Caracal…
Poliţist: Bine, bine, stai acolo. Bine, bine, rămâi acolo, că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată.

Articolul Agentul de la 112 care i-a spus Alexandrei sa nu mai tina linia ocupata este tatal unei fetite de 13 ani! De ce nu a schimbat asta cu nimic modul in care a vorbit cu ea? apare prima dată în Ciao.ro.