Adela Popescu, probleme în Paradis? Ce îi reproșează prezentatoarea TV soțului său: „Asta m-a deranjat”

0
186

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă cei doi au o căsnicie de invidiat, ca în orice cuplu mai există și mici neînțelegeri.

Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre lucrurile care o deranjează la soțul său, însă aceste lucruri sunt minore pe lângă iubirea pe care aceștia și-o poartă.

Relația lor este una specială și, după cum spune chiar actrița, nimeni și nimic nu ar putea să le strice liniștea și fericirea.

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută”, a povestit Adela pentru cristinastanciulescu.ro, citat de libertatea.ro.

Mai mult, Adela Popescu a declarat faptul că îi admiră gândirea soțului său pe care a avut-o în anumite situații. Totodată, actrița a povestit un episod care a făcut-o să își iubească și mai mult partenerul de viață.

„Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mai dezvăluit Adela Popescu.

Adela Popescu, despre gelozia din cuplu

Deși are lângă ea un bărbat atrăgător, care lucrează cu multe femei frumoase, prezentatoare TV spune că nu este geloasă.

”Nu sunt. A existat un singur moment în care el mi-a trimis o fotografie din Thailanda, și mi-a scris „uite ce doamnă frumoasă mă masează pe mine”. Doamna era amuzantă, drăguță, în vârstă, o thailandeză. Numai că eu am văzut în poza respectivă un cârlionț. Doamna respectivă era la picioarele lui, masându-l la tălpi și, foarte aproape de el, cumva lipit de el, mi se părea mie, am văzut un cârlionț de femeie. Și eu i-am răspuns „doamna ca doamna, dar al cui e cârlionțul?” El și-a dat seama că făcând un zoom, ca să se vadă femeia, prinsese în poză și pe altcineva care era mai departe.

Mi-a trimis și poza întreagă, originală, ca să văd. Și așa am văzut, da, că acea femeie cu cârlionț era departe de el. Deci eu nu sunt geloasă, fiindcă nu-mi dă motive, dar cu acea ocazie, am văzut că am totuși, potențial”, a spus Adela Popescu, într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro.

Articolul Adela Popescu, probleme în Paradis? Ce îi reproșează prezentatoarea TV soțului său: „Asta m-a deranjat” apare prima dată în Ciao.ro.