Actrița Christina Ricci a fost bătută de soț! A obținut un ordin de restricție împotriva lui

0
180

N-ai fi crezut! Una dintre cele mai iubite actrițe, Christina Ricci, a fost bătută de către soțul ei. Aceasta a fost la poliție de urgență.

Christina Ricci, cea care a avut roluri notabile în ”Familia Addams”, ”Casper”, dar și în ”Sleepy Hollow”, a fost bătută de soțul ei, producătorul de film James Heerdegen. Dacă până acum Christina Ricci a arătat partea frumoasă a familiei sale și a lucrurilor, acum, ajunsă la 40 de ani, vedeta a depus o plângere la poliție împotriva soțului ei cu care are un copil, pe Freddie, de 6 ani, arată Ok! Magazine.

Christina Ricci, bătută de soț

Vedeta ar fi fost bătută, iar din locuința ei s-ar fi auzit țipete. Poliția din Los Angeles a primit un apel disperat, din cauza violenței domestice. Christina Ricci și soțul ei, producătorul de film, locuiesc împreună în zona Woodland Hills. Poliția a emis un ordin de restricție împotriva bărbatului. El a părăsit locuința conjugală și nu mai are voie să se apropie de familia sa până la noi ordine.

Christina Ricci a apărut în pelicule celebre precum: ”The Addams Famili” (1991), ”Casper” (1995), ”Sleepy Hollow” (1999), ”Monster” (2003), ”Buffalo 66” (1998), ”Penelope” (2007), dar și în filmele ”After life” (2009) și ”Distorted” (2018).

Ea s-a născut pe 12 februarie 1980, are 40 de ani și este din SUA, California. Are 1.55 m și din anul 2013 este căsătorită cu producătorul de film James Heerdegen, iar împreună au un băiețel, pe Freddie. A câștigat numeroase premii, ultimul fiind în anul 2009, ”Giffoni Award”.

Articolul Actrița Christina Ricci a fost bătută de soț! A obținut un ordin de restricție împotriva lui apare prima dată în Ciao.ro.