Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020. Vărsătorii au noroc în dragoste

0
141

Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de susținere astrologică la capitolul sentimental.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 5 – 11 OCTOMBRIE 2020. SCORPIONII SUNT TENSIONAȚI ÎN RELAȚII)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au curaj să spună lucrurilor pe nume, au ambiția de a ieși în față și a transmite un mesaj. De asemenea, nevoia nativilor de a învăța, de a se dezvolta profesional rămâne de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe cei care dau examene, teste, interviuri, care susțin discursuri publice și conduc ședințe.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt bine susținuți de ăarte financiară. Nativii sunt foarte determinați să rezolve o chestiune legată de bani, în special să-și ceară niște drepturi, să facă niște demersuri pentru a ajunge la stabilitatea financiară pe care și-o doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a rezolva, achita ceva din trecut, de a plăti o datorie restantă.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt comunicativi, sociabili, se fac plăcuți de cei din jur și sunt apreciați profesional. Mulți nativi pot să-și atingă un obiectiv personal legat de un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a a fi susținuți de o persoană importantă sau de a primi sprijin de la prieteni.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac reiau subiecte din trecut cu multă îndrăzneală, cu mult curaj. Nativii pun punctul pe i fără teamă și-și cer drepturile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce foarte multă rezistență fizică și psihică. Mulți nativi se pot afirma printr-un discurs, pot avea o viziune clară asupra obiectivelor pe care le au de atins.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au mult curaj în a spune lucrurilor pe nume în cercul de prieteni. Nativii, fără intenția a deranja sau supăra, își expun ideile, credințele și mulți vor căuta să intre în anturaje noi care să-i ajute în dezvoltarea unor capacități sai chiar în dezvoltarea personală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poat aduce vești din străinătate. Unii nativi se pot orienta către seminarii online, cursuri.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de un curaj și o îndrăzneală ieșite din comun în exprimarea unor idei, doleanțe profesionale. Nativii se pun în evidență și lasă fricile deoparte, frica de ce spun alții, de faptul că ar putea să nu fie buni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce să ajungă cu un pas în față în atingerea unui obictiv la care visează.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță îți expun cu multă încredere și chiar cu curaj credințele, principiile, mentalitățile pe care le au. Nativii vor să se facă nu doar auziți, ci și înțeleși. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce determinarea de a clarifica o situație partenerială, poate legată de viața de cuplu sau de sectorul profesional.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt concentrați și determinați să rezolve o problemă financiară, să lămurească un context, să ajungă la zi cu niște plăți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce mult curaj în a-și cere niște drepturi salariale. Posibil ca discuțiile, deși tensionate, să le aducă o răsturnare favorabilă de situație.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să lămurească o situație în viața sentimentală. Nativii au curaj să spună ce-și doresc, sunt determinați să clarifice un context și să ajungă la un echilibru care, totodată, le va aduce și pacea de care au nevoie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu mai aștepte ca celălalt să facă totul și să devină conștienți de propriile lor nevoi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de mai multă încredere în propria persoană, de curaj și determinare să-și îmbunătățească viașa, în special stilul de viață, iar aici intră și activitățile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține să lămurească niște sarcini la locul de muncă, să discute despre program și, în general, despre ce-i deranjează la job.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au mult curaj să cucerească pe cineva, multă determinare să-și exprime sentimentele, atât cei care sunt într-o relație, cât și cei singuri care aspiră la acest statut și sunt îndrăgostiți de cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a flirta, de a fi seducători și farmecul lor va fi apreciat de ceilalți. Se pot clarifica multe situații sentimentale astăzi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se preocupă foarte mult de casă și familie. Nativii sunt determinați să discute cu cei dragi, să pună lucruri la punct, să le clarifice. Unele clarificări sunt legate de propria lor persoană, reușesc să se înțeleagă mai bine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de rezolva, prin dialog, sau prin achitarea unei sume de bani, un context legat de o locuință.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)