UPDATE Bistriţa-Năsăud: Persoanele aflate în maşina acroşată de tren, în zona localităţii Nepos, au decedat

0
254
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bistriţa-Năsăud circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 401 s-a reluat în condiţii normale, după ce un autoturism a fost acroşat duminică de un tren InterRegio, în zona localităţii Nepos.

Accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane, aflate în maşină.

''Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bistriţa-Năsăud circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 401 s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident feroviar, deplasarea trenurilor fusese întreruptă la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localităţii Nepos. Din păcate, în urma impactului, cele două persoane aflate în vehicul şi-au pierdut viaţa'', precizează Centrul INFORTRAFIC.

 

ORA 13.46 Bistriţa-Năsăud: Autoturism acroşat de un tren InterRegio, în zona localităţii Nepos; 2 persoane – cu leziuni grave 

 

Un autoturism a fost acroşat duminică, la o trecere la nivel cu calea ferată, în zona localităţii Nepos (judeţul Bistriţa-Năsăud), de trenul InterRegio 1833, care se deplasează pe relaţia Iaşi – Timişoara, două persoane aflate în maşină suferind răni grave.

Traficul feroviar în zonă este întrerupt.

''Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 401, la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localităţii Nepos (judeţul Bistriţa-Năsăud), la o trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident feroviar: un autoturism a fost acroşat de trenul InterRegio 1833, care se deplasează pe relaţia Iaşi – Timişoara. În urma impactului, două persoane din autoturism au suferit leziuni grave. Circulaţia feroviară este întreruptă'', informează Centrul INFOTRAFIC. AGERPRES/(AS – editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)