Timiş: Langoşerie cuprinsă de flăcări; un tânăr a fost dus la spital cu arsuri pe mâini şi gât

0
259
O gheretă în care funcţiona o langoşerie din Timişoara a fost mistuită de flăcări, marţi, iar un tânăr care era în afara incintei a suferit arsuri pe mâini şi pe gât, fiind preluat de un echipaj SAJ.

“Ghereta a ars în întregime, a fost afectată şi o maşină parcată în apropiere, a fost extrasă o butelie. Iniţial nu s-au identificat victime, dar a venit un tânăr de 17 ani, care a prezentat arsuri de gradul II pe membrele superioare şi pe gât, pe aproximativ 3% din suprafaţa corpului, era conştient şi cooperant, dar a fost preluat de un echipaj SAJ. El era la faţa locului şi probabil că a încercat să stingă incendiul”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Potrivit acesteia, legislaţia în vigoare nu impune avizare şi autorizare pe partea de securitate la incendiu a unor astfel de construcţii.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, un ofiţer şi cinci subofiţeri. AGERPRES / (AS – autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)