Prahova: Cinci răniţi, unul luat cu elicopterul, după un impact între o căruţă şi o maşină în Albeşti Paleologu

0
269
Cinci persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în localitatea Albeşti Paleologu, iar o persoană a fost luată cu un elicopter SMURD, după ce o căruţă a intrat în coliziune cu un autovehicul, informează ISU Prahova.

“Derulăm asigurare zonă accident rutier în comuna Albeşti Paleologu, o căruţă cu un autoturism. Sunt implicate şapte persoane. Se deplasează echipaje de stingere şi prim ajutor. Totodată, vine elicopterul SMURD. Cinci persoane merg la spital, din care una în comă va fi preluată de elicopter”, precizează ISU Prahova.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, se pare că atelajul hipo a pătruns de pe un drum lateral aferent sensului de mers către Ciorani, cu intenţia de a vira stânga către Albeşti, şi nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului, care circula regulamentar către Ciorani.

IPJ Prahova mai informează că traficul este restricţionat pe sensul de mers către Ciorani, se circulă alternativ, prin dirijare, pe sensul de mers Ciorani către Albeşti Paleologu. AGERPRES / (AS – autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Daniela Juncu)