Iaşi: Poliţiştii caută o minoră de 13 ani, dată dispărută de la domiciliu în urmă cu o săptămână

0
206
Poliţiştii ieşeni caută o minoră în vârstă de 13 ani din municipiul Iaşi, care a plecat voluntar de la domiciliul bunicii în data de 7 februarie şi nu a mai revenit.

“La data de 7 februarie a.c., poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Florea Francesca-Elena, de 13 ani, din municipiul Iaşi, a plecat de la domiciliul bunicii şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorei: înălţime 1,60 m., aproximativ 50 kg., ochi căprui, păr şaten, lung, peste umeri, faţă ovală, fără semne particulare”, informează un comunicat transmis sâmbătă de către reprezentanţii IPJ Iaşi.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, de piele, cu guler alb, de blană, pe deasupra purta o vestă de blană, de culoare crem, blugi negri şi era încălţată cu ghete negre, tip cizmă, iar asupra ei avea un rucsac maro, de piele.

După ce a plecat de la domiciliul bunicii, a fost semnalata, de mai multe ori, pe raza municipiului Iaşi, în diferite zone, inclusiv în mijloacele de transport în comun, precizează sursa citată.

Persoanele care deţin informaţii, care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112. AGERPRES / (AS – editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)