Constanţa: Un mort şi doi răniţi, toţi cetăţeni bulgari, într-un accident rutier petrecut pe DN 38

0
271
Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite, toţi trei fiind cetăţeni bulgari, după ce, duminică dimineaţă, pe DN 38, dinspre Agigea către Negru Vodă, autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea şoselei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Persoana care a murit avea 52 de ani, era pasager şi se afla pe locul din faţă-dreapta al maşinii.

“La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 05.43, un bărbat a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Negru Vodă, iar la kilometrul 41+200 ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane şi vătămarea corporală uşoară a altor două, toate din acelaşi autoturism”, precizează informarea IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, la volanul autovehiculului, înmatriculat în Germania, se afla un tânăr de 27 de ani, iar pe bancheta din spate, o tânără de 26 de ani, ambele persoane fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare, fiind întocmit un dosar penal. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)