Constanţa: Doi răniţi într-un accident cu trei autovehicule, printre care o ambulanţă şi un taximetru

0
234
Un taximetrist şi o pasageră pe care acesta o transporta au fost răniţi, în urma unui accident rutier petrecut luni după-amiază, în municipiul Constanţa, în care a fost implicată şi o ambulanţă aflată în misiune, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Autospeciala, ce aparţine Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, transporta doi pacienţi, care nu au suferit vătămări corporale după coliziunea auto.

În accidentul rutier au fost implicate trei autovehicule.

“Un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Griviţei din Constanţa, dinspre strada Atelierelor spre I.G. Duca, iar la intersecţia cu strada I.G. Duca nu a respectat indicatorul Oprire şi a intrat în coliziune cu un autoturism tip taxi condus de un bărbat de 50 de ani. În urma coliziunii, autoturismul tip taxi a intrat într-o ambulanţă condusă de un bărbat de 64 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului de pe taximetru şi a unei pasagere din taxi, în vârstă de 28 de ani”, potrivit IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă; editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)