Constanţa: Autoturism în flăcări pe autostrada A2; traficul rutier, blocat

0
290
Traficul rutier a fost blocat vineri, în jurul prânzului, pe autostrada A2, după ce, la kilometrul 202, pe sensul Bucureşti – Constanţa, un autoturism condus de o femeie a luat foc, şoferiţa refuzând transportarea la spital în urma atacului de panică pe care l-a suferit, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Dobrogea''.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B din cadrul Detaşamentului de pompieri Medgidia, incendiul fiind lichidat după aproape o jumătate de oră.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (SRDP) Constanţa, femeia aflată la volanul maşinii ar fi pierdut controlul direcţiei şi a intrat în parapetul de pe marginea autostrăzii, autovehiculul luând foc.

În zona producerii accidentului rutier sunt şi echipe de intervenţie ale Secţiei Autostrăzi – DRDP Constanţa, pregătite să acţioneze pentru degajarea şi curăţarea părţii carosabile. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)